Boek nu
Boek Nu
+
Datum
Kamers
Volwassenen:
kinderen:
2 Kamers
*kinderen onder 12 jaar
+ Voeg kamers
Promotiecode
Datum van reservering
Volwassenen
kinderen*
Kamer 1
x
Voeg kamer
Wi-Fi
free
Get
10%
disc
X
You make us better
We give you a
10%disc
for your following bookinganswering our satisfaction form
Exclusive advantages of our website
  • Welkom detail
  • Late check-out op basis van beschikbaarheid
Mark
9.6
99%
of our customers recommend us
I choose it for...
  • De Penthouse Suite voor bijzondere feesten
  • De uitstekende Benjamin Steakhouse Grill
  • Het is aan Dylan Thomas gewijd
  • De sportschool is 24 uur per dag open
Mark
9.6
99
of our customers recommend us
See opinions

Midden tussen het Rockefeller Center, Broadway, Times Square en het Empire State Building ligt het onverwacht elegante, klassieke en kunstzinnige Dylan Hotel.

Hier smelten het artistieke en het functionele tot een harmonieus geheel samen. Precies de juiste balans tussen het klassieke New York en de moderne, jachtige wereldstad.
De traditionele literatuur van Dylan Thomas met een NASDAQ-sausje overgoten. De perfecte balans tussen classicisme en modern design, tussen de bruisende Big Apple en de warmte van een fauteuil naast de open haard. Ziehier hotel Eurostars Dylan, een onverwacht elegant, klassiek en kunstzinnig rustpunt in de schaduw van het Rockefeller Center, Broadway, Times Square en het Empire State Building.

Hotel Eurostars Dylan is de perfecte mix van traditie en design met een moderne uitstraling die iedereen direct pakt. Het is een gebouw vol symboliek, oorspronkelijk de woning van de uit Wales afkomstige schrijver Dylan Thomas, later het hoofdkwartier van de New York Pharmacists Club. Het hotel biedt originele klassieke lounges en kamers maar zet die in een modern design.

Wij staan nooit stil, omdat New York nooit stil staat. Daarom zijn de sportschool en het businesscentrum 24 uur per dag open. Het hotel beschikt over twee uitstekende vergaderruimtes die perfect geschikt zijn voor uw zakelijke bijeenkomsten. In deze ruimtes is plaats voor maximaal 50 personen. Bovendien kunnen wij de Penthouse Suite ter beschikking stellen met het privéterras dat uitstekend geschikt is voor kleinere feesten en partijen.

De Benjamin Steakhouse Grill heeft kort geleden zijn deuren geopend en biedt een gevarieerde kaart met de beste kwaliteit steaks en andere vleesgerechten. Niet alleen het eten is voortreffelijk, ook de hartelijke en warme sfeer van de open haarden en hoge plafonds in het Benjamin Steakhouse zijn meer dan de moeite waard.

Hotel Eurostars Dylan Hotel ligt tegenover het grootste station ter wereld, de Grand Central Terminal, met meer dan 70 sporen en circa 50 perrons. Ook het Museum of Modern Art en de winkels van Fifth Avenue liggen op korte afstand.

Hotel Eurostars Dylan doet de bekendste, actiefste en meest trendy stad ter wereld alle eer aan. Het is ook de stad waar meer liedjes, films en boeken over gemaakt zijn dan van welke andere stad ook. Daarom hebben elk van de 107 kamers in hotel Eurostars Dylan een songtekst, een quote uit een film of een boek waar de naam New York in voorkomt als thema. Onze kamers herbergen King Kong, de Godfather, Citizen Kane en zelfs Harry and Sally en de Ghostbusters.

Dus nu kent u het allernieuwste geheim van New York: start spreading the news... I want to be part of it...
More information
DiscoverNew York
The most important is not which hotel you choose but why you choose it
  • &
  • Glutenvrije voeding op verzoek
  • Vergaderzaal voor evenementen
EUROSTARS
Are you a company or self-employed?
Best Price Guarantee
We are convinced that our prices are the best
Consult or cancel a booking
Manage with ease your bookings made on our website
The Eurostars family
Discover all the hotels in New York belonging to the Eurostars family
Omhoog